Donderdag 3 januari
Door: Hans Kloosterman
Blijf op de hoogte en volg Hans
03 Januari 2013 | India, Gangtok
5.00 op. Lekker mediteren. 8.00 ontbijt. 10.00 yoga. Super lunch en daarna een wandeling. Ik neem mijn mala mee mijn spiekbriefje mee van de mantra en kom na 20 minuten lopen bij een waterval terecht. Dit helpt zeg om de zuiveringsvisualisatie goed uit te voeren. De zuiveringsnectar/wijsheidsnectar gustst uit het hart van Dordjee sempa, over mijn hoofd en door mijn lichaam heen en wordt meegenomen met de bergstroom naar beneden. Dit gaat lekker, ga ik morgen weer doen. Ik zie prachtige bomen op de terugweg met een soort mangos maar dan in het rood. De bergwanden zijn begroeid met enorm veel verschillende planten. De rijkdam van de natuur is enorm. Op 1 meter bij 1 meter heb je wel 15 verschillende plantjes, varentjes, bloemetjes etc. Veel kleine vogels maar geen groot wild kom tegen. 5 jaar geleden is het verboden geworden om herten, beren etc af te schieten in de hoop dat er weer meer wild gaat komen. Bij terugkomst ligt de witte huispoes zich helemaal te likken na een heerlijke dekbeurt van een syperse kater.