Het nieuwe jaar
Door: Hans Kloosterman
Blijf op de hoogte en volg Hans
02 Januari 2013 | India, Gangtok
Het valt me mee. We zijn om 0.00 naar bed gegaan maar wordt toch om 5.00 wakker. Onder de douche en beginnen met de visualisaties. We beginnen met het gebed van de 13de karmapa, daarna doen we de prosternaties gebeden nog een keer over en 7 prosternaties. Daarna de Dordjee Sempa praktijk. Ik breid mijn energieveld uit naar de 6 niveaus van de bestaanswerelden en ga dat zuiveren. Ik wordt gepakt door een groot gevoel van compassie en voel een enorm lijden van levende wezens om mij heen en de tranen springen me in mijn ogen. Dit had ik even niet verwacht. 8.00 ontbijt en er zijn nieuwe franse gasten aangekomen voor 2 nachten. Ik neem wat afstand omdat ik me naar binnen aan he richten ben en geen zin heb om uit mijn opgebouwde energie te stappen. Even wandelen en daarna aan sessie 2 van de visualisaties beginnen. We zuiveren lichaam, spraak en geest van alle opgebouwde onzuiverheden: verkeerde negatieve handelingen met het lichaam, de spraak en de geest. Ik kan er genoeg bedenken over de laatste 49 jaar dus dat kost me geen moeite en zeker niet omdat we ook nog de alle bestaanswerelden meenemen in de zuivering. Al mijn vrienden even een smsje sturen met gelukkig nieuwjaar.